Automatikus
Termomasszázs eszköz

Automatikus Orvostechnikai eszköz CERAGEM VE

az Ön testéhez igazítva.

Javítja a vérkeringést, növeli az immunitást

Automatikus termomasszázs eszköz

A belső projektor a gerinc mentén növekvő-ereszkedő mozdulatokkal mozog, egyidejűleg megmérve mind a gerincünk hosszát, mind a görbületét annak érdekében, hogy személyre szabott masszázst nyújtson Önnek.

A belső projektor végigpásztázza gerincünket a nyaktól a farkcsontig, hogy átmasszírozza és stimulálja a gerinc melletti alkalmazási pontokat.

Javítja a vérkeringést

Javítja a gerinc helyzetét

A belső projektor a gerinc mentén növekvő-ereszkedő mozdulatokkal mozog, egyidejűleg megmérve mind a hosszát, mind a görbületét annak érdekében, hogy személyre szabott masszázst nyújtson Önnek.

A belső kivetítő projektor végig tapogat a gerinc mentén a nyakszirtcsonttól a farkcsontig, úgy hogy masszírozza és stimulálja a gerinc alkalmazási pontjait.

12 masszázs mód

AUTOMATIKUS MÓD

1.MOD – Klasszikus

2.MOD – Relaxálás

3.MOD – Stabilitás

4.MOD – Keringés

5.MOD – Immun serkentés

6.MOD – Derék

7.MOD – Koncentráció

8.MOD – Mély alvás

9.MOD – Test harmonizálás

10.MOD – ÜZEMMÓD – Félautomata

KÉZI MÓD

Kinyitható/Összetolható

CERAGEM VE

Páratlanul hasznos tulajdonsága a kinyitható / összecsukható tulajdonsága, amely összecsukva egy kis kanapévá alakul. Nemcsak hasznos hőt kínál, hanem arra is figyel, hogy ne foglaljon sok helyet a házbában

Külső projektorok
3 kezelőfejjel és 9 kezelőfejjel

A két külső projektor fejlett hőkezeléssel rendelkezik, amely az alternatív gyógyászat elvein és a szokásos alkalmazási pontokon alapul, és fogantyúkkal vannak felszerelve a kényelmének a növelésének érdekében a használat alatt. Biztosítják a maximális hatékonyságot, mivel egyszerre használhatja őket, miközben a VE-on  masszíroztatja magát

Gerinc feltérképezés

A belső projetor a gerinc mentén növekvő-ereszkedő mozdulatokkal mozog, egyidejűleg megmérve mind a hosszát, mind a görbületét annak érdekében, hogy személyre szabott masszázst nyújtson Önnek.

A belső projektor végigpásztázza gerincünket a nyaktól a farkcsontig, hogy átmasszírozza és stimulálja a gerinc melletti alkalmazási pontokat

6 INTENZITÁSI SZINT

A belső projektor emelő és süllyesztő mozgásokat végez a gerinc görbületén, és annak 6 szintje lehetőséget nyújt a masszázs erősségének kívánt intenzitásának megválasztására.

12 MASSZÁZS ÜZEMMÓD

A Ceragem VE a gyógyászat elvein alapuló 12 alternatív masszázsmódot kínál az egészségének és a teste igényeinek megfelelő optimális masszázs biztosítására.

Válasszon egy olyan programot, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

PIHENÉS A ZENÉN KERESZTÜL

A Ceragem által gondosan megválasztott zenei változatok klasszikus dalokat, a természetből származó hangokat tartalmaznak, és mély, meditatív és relaxáló állapotot váltanak ki, miközben a teste élvezheti a termomasszázs előnyeit. Kiválaszthatja kedvenc dalait vagy feltöltheti azokat MP3 formátomban a csatolt SD kártyára.

INTELLIGENS TERVEZÉS

A Ceragem VE a lehető legkevesebb helyet igénylő kibővíthető ágyfunkcióval rendelkezik, valamint egy modern és elegáns kialakítás, amely tökéletesen harmonizál a ház bármely bútorzatával.

Tanúsítványok és díjak